Tema 3

2.Tria un anunci de televisió i fes-ne una anàlisi detallada.


L' anunci que he triat és: Heineken




L' anunci succeix en una casa on hi ha un grup de dones molt contentes perquè hi ha tot un armari gegant ple de roba, sabates...de sobte es sent uns crits i es veuen als homes cridan perquè hi ha tot un armari ple de cervesses.
Els perosnatges que interven són prototip de dona i prototip d' homes. Les dones són elegants i educades i els homes es tornen bojos al veure les begudes.
El missatge principal és fer una petita paródia de les dones ja que els homes es posen cridaners i motivats com ho fan la majoria de les dones al veure un armari ple de roba.
Els valors que vol transmetre aquest anunci estan relacionats amb el consumisme, amb el rol social que tenen els homes i les dones...
Personalmet aquest anunci m' agrada molt perquè és molt divertit. Crec que va adreçat a qualsevol tipus de públic, sobretot a gent jove. Tot i fer una petita paròdia de les dones, l' anunci no cau en un rol masclista.




1 comentarios:

Xavier Àvila i Morera 23 de mayo de 2009, 2:04  

Em sembla interessant però no hi veig la relació amb els mitjans de comunicació.

Publicar un comentario

Educació en comunicació: Perquè he escollit aquesta assignatura?


Hola a tots! Em dic Sara i soc estudiant de tercer de magisteri musical. Vaig escollir aquesta assignatura per moltes raons.En un futur esperem molt proper, em trobaré a una aula on no només hauré de transmetre coneixements sinó hauré de crear una petita societat reflex de la societat que ens envolta.En aquesta societat hi és molt present els mitjans de comunicació i aquests s'han de tractar dia a dia perquè poden influenciar molt a la vida dels nostres alumnes.M'agradaria poder analitzar diferents medis, i poder ser critica amb ells per tal d'ensenyar als nens a contrastar la informació i a saber utilitzar-la.Penso que la televisió pot ser un mitjà molt apropoiat per utilizar a l'aula però si s'utilitza d'una manera coherent i útil.

Sara Bejar Serrano