Tema 1 Característiques dels mitjans de comunicació de masses

1) Comenta quin ús acostumes a fer dels mitjans de comunicació de masses (premsa, ràdio, televisió) i també d’Internet com a mitjà d’informació general, de comunicació i d’entreteniment.

Premsa: Habitualmet llegeixo premsa ja sigui per internet (és la més fàcil ì ràpida d' obtenir) com la premsa diaria (diaris, revistes...) i els diaris gratuits que regalen al metro. No obstant, m' agrada estar informada del que passa a l meu entorn, ciutat, país e intento fer una ullada cada día als diaris per internet( el mundo, el país...).

Ràdio: La ràdio va amb mi a totes hores, no podría estar sense escoltar la ràdio. M' agrada perquè hi trobo un ventall enorme de música, diferents estils i me enriqueix musicalment. gràcies a les noves tecnologies (els nous telèfons mòvils) puc portar la ràdio sempre a sobre.

Televisió: Pel que fa a la televisió normalement en faig ús a les nits just abans d' anar a dormir, la miro diariament com entreteniment i manera de desconectar de la vida diària.
Acostumo a mirar series, concursos, programes d' humor...

Internet: Internet és el mitjá que més utilitzo i que faig més ús. A internet puc trobar tot alló que vulgui i és un cumul de tot els mitjans esmentats anteriorment. Ofereix un gran ventall d’informació al nostre abast des de entreteniment ( jocs, humor, videos..) fins a cultura i saber ( webs d' educació, documentals...).

0 comentarios:

Publicar un comentario

Educació en comunicació: Perquè he escollit aquesta assignatura?


Hola a tots! Em dic Sara i soc estudiant de tercer de magisteri musical. Vaig escollir aquesta assignatura per moltes raons.En un futur esperem molt proper, em trobaré a una aula on no només hauré de transmetre coneixements sinó hauré de crear una petita societat reflex de la societat que ens envolta.En aquesta societat hi és molt present els mitjans de comunicació i aquests s'han de tractar dia a dia perquè poden influenciar molt a la vida dels nostres alumnes.M'agradaria poder analitzar diferents medis, i poder ser critica amb ells per tal d'ensenyar als nens a contrastar la informació i a saber utilitzar-la.Penso que la televisió pot ser un mitjà molt apropoiat per utilizar a l'aula però si s'utilitza d'una manera coherent i útil.

Sara Bejar Serrano